Marketing szövegírás

Szólítsd meg az ügyfeleidet minőségi marketing szöveggel és hatékony kommunikációval, anélkül, hogy lerázhatatlannak tűnnél!

Már azt gondolod, nincs is rosszabb, mint bámulni az üres képernyőt és várni, hogy megszülessen az ellenállhatatlan marketing szöveg.

De van…

Amikor arra sincs időd, hogy a villogó kurzor előtt ötletelj.

Mindig van fontosabb, mint a marketing szövegírás vagy a honlapod rendbe rakása.

Minden ügyfélért keményen megküzdesz. Nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy picit félretedd az ügyfélmunkát, hiszen a biznisz csak akkor működik, ha csörög a kassza, nem igaz?

A vállalkozásod működtetéséhez szükséges napi operatív feladatok is csak viszik az idődet. Te pedig megint ott állsz, hogy nincs időd megírni a marketing szövegeidet.

Arról már nem is beszélve, hogy fogalmad sincs, hogyan fogj neki egy ilyen komplex projektnek és hogyan szólítsd meg az ügyfeleidet.

Képzeld el, hogy…

Az üres képernyő bámulását hagyd meg nekem. Én már hozzászoktam…

Hiszen ez adja meg azt az alkotói szabadságot, amiért annyira imádom a marketing szövegírást.

Mindig is nyomot akartam hagyni a világban. Miért ne tenném ezt a Te nevedben, a Te marketing szövegeden keresztül, a Te ügyfeleid megelégedésére?

Foglalkozz a bizniszeddel, a marketing szövegírást pedig bízd rám!

Ebben segítek neked

marketing szövegírás

Miért fontos a marketing szövegírás?

Minden vállalkozás alapja egy jó weboldal és minden weboldalhoz kell egy jó marketing szöveg, ami…

Növeli a weboldalad látogatottságát

Növeli az átkattintások és megnyitások számát

Növeli a konverziódat, a vásárlók számát

Csökkenti a hirdetési költségeidet

Csökkenti a passzív látogatóid számát

Csökkenti az ügyfélszerzésbe fektetett idődet

marketing szövegírás

Miért bízd rám a marketing szövegírást?

Ide rakhattam volna egy ikonblokkot, olyan címszavakkal, mint “valódi szakértelem”, “precizitás”, “személyre szabottság”.

Nagy volt a kísértés, de nem tettem… (Ezeket a szavakat egyébként is megtalálod az ügyfél visszajelzéseim között. 😀)

Segített volna?

Ha felcsapod a Google-t, rögtön seregnyi ügynökséget és céget találsz, akik – külső vagy belső csapattal – marketing szövegírást kínálnak.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én személy szerint sokkal jobban kedvelem a “one-man show” jellegű szolgáltatókat, mert sokkal jobban tudok egy arccal, személlyel azonosulni, kapcsolódni és bizalmat építeni.

Tudom, hogy neki személy szerint is fontos minden ügyfélprojekt és nem egy arctalan ügynökséggel kommunikálok. Nem mellesleg, tartani fogja a határidőket, át fogja látni az egész projektemet, és nem szervezi ki harmadik félnek.

Ha te is így gondolkodsz, akkor lehet, hogy meg is van az első kapcsolódási pontunk. 😀

Ezen az oldalon mindent megtalálsz, amit rólam és a marketing szövegírás szolgáltatásról tudnod kell, mielőtt döntenél.

Dolgozunk együtt? Mutatom, hogyan!

Jelentkezz egy ingyenes, 20 perces online konzultációra!

Landing page szövegírás konzultáció

Az ingyenes konzultáció után egy személyre szabott projekttervet fogsz kapni, amit lesz időd átgondolni, mielőtt döntenél.

Tudom, hogy szeretnél előre tervezni, pontosan tudni, hogy mennyi az annyi. Nem az érdekel, hogy mennyi időt töltök el a marketing szövegeddel, hanem csakis a végeredmény.

Az ódivatú óradíjas, vagy karakteralapú számlázás kockázatosabb neked, hiszen gyakran előfordul, hogy az ember alábecsüli egy projekt vagy feladat óraigényét/terjedelmét. Gondolom, te sem lennél boldog, ha a projekt végén kétszer annyi pénzt kérnék, csak mert állítólag kétszer annyit dolgoztam a szövegeden.

 

Ezért projektalapon dolgozom: az ingyenes konzultáció után egy személyre szabott projekttervet fogsz kapni, amit lesz időd átgondolni, mielőtt döntenél.

Mit tartalmaz a projektterv?

marketing szövegírás

Mit mondanak rólam mások?

Pamela Wilson
PamelaWilson.com

"Nagy örömmel értékeltem Csaba munkáját, miután elvégezte a Content Lab kurzusomat. Csaba írása impresszív! Meggyőző, könnyen olvasható és nagyon hasznos. Jó szívvel ajánlom Csabát mint szövegírót, tartalomstratégát és produktivitási szakértőt."

Michael Sliwinski
CEO, Nozbe

"A 10 Steps To Ultimate Productivity c. könyvünkhez való hozzájárulása és a Nozbe blogon közölt írásai alapján Csaba kiváló szövegíró és gyakorlott produktivitási szakértő. Inspiráló, ahogy másoknak segít megtalálni és elérni céljaikat."

A közös marketing szövegírási projektünk 6 lépése

1

Ingyenes konzultáció
Egy ingyenes online konzultáció során megnézzük, hogy tudok-e neked segíteni. A díjmentes beszélgetés nem jelent semmilyen további elköteleződést, és még az is lehet, hogy néhány hasznos tippel távozol.

2

Projektterv
A következő lépésben kapsz tőlem egy személyre szabott projekttervet és árajánlatot, amit igény szerint egy következő alkalommal egyeztetünk. Ha ezt elfogadod, kezdődhet a közös munka.

3

Fizetés
Ez a költségokozó lépés nagyon is fontos: segít, hogy elköteleződj a szövegírási projekt mellett és ne halogasd a dolgot. Kérhetsz részletfizetést is.

4

Interjúk, szakmai konzultáció​
Alaposan átbeszéljük a termékedet, szolgáltatásodat, célközönségedet. A szakmai beszélgetésbe igény szerint bevonjuk a kollégáidat, vezetőket is.

5

Marketing szöveg átadása
A szöveget MS Word formátumban fogod megkapni. Lehet, hogy oldschool, de ezt mindenki meg tudja nyitni és a WordPress is szereti. De kérheted az anyagot Notion-ban is.

6

30 napos támogatás ​
Minden munkámhoz 30 napos támogatást nyújtok: ha ez idő alatt kérdésed lenne vagy át kellene írni a szöveget, akkor számíthatsz rám.

Mi történik, miután megnyomtad a gombot?

  1. Megjelenik a naptáram, ahol kiválaszthatod a neked legkényelmesebb időpontot egy ingyenes, kötetlen Zoomos beszélgetéshez.
  2. Miután kiválasztottad az időpontot és megadtad az email címedet, kapni fogsz egy automatikus emailt a foglalásról és egy személyes üzenetet is tőlem.
  3. A megadott időpontban találkozunk Zoomon és 20 percben átbeszéljük a marketing szövegírással kapcsolatos igényeidet.
  4. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak és úgy érzem, tudok neked segíteni, akkor 1-2 napon belül kapsz egy projekttervet és árajánlatot.
  5. A legrosszabb, ami történhet, hogy beszélgettünk egy jót és még az is lehet, hogy néhány hasznos tippel távozol.
marketing szövegírás

30 napos pénzvisszafizetési garancia

szövegírási garancia

Te éltél már a pénzvisszafizetési garancia lehetőségével úgy istenigazán?

Mindenki ezt hirdeti. De valóban meggyőznek a vásárlásról? Tényleg visszakérnéd a pénzed és hiszel benne, hogy meg is kapnád kellemetlen kérdések nélkül?

Én már éltem ezzel a lehetőséggel és kiválóan működött. Semmit sem kérdeztek. Szinte azonnal visszakaptam a pénzem. Azóta másképp tekintek a pénzvisszafizetési garanciára. Valódi biztosítékként kezelem!

Mivel csak akkor vállallak el, ha tudok neked segíteni, ezért most én is adok neked egy ilyen garanciát! Csináljuk végig a projektet. Ha nem vagy megelégedve, akkor a kész marketing szöveg átadásától számított 30 napon belül kérdés nélkül visszafizetem a pénzedet! Neked nincs semmilyen vesztenivalód.

Mit mondanak rólam, akikkel dolgoztam?

Dallos Zoltán
Az Alkalmazottból vállalkozó c. könyv szerzője

"Azzal kerestem meg Csabát, hogy írja meg a landing oldalainkat, amelyek lefedik ügynökségünk marketing portfólióját és megfelelően vannak kulcsszavazva. Ezek az oldalak stratégiai jelentőségűek az ügyfélszerzésben és az organikus építkezésben is. Volt egy előzetes elképzelésem és tervem ehhez, amit átbeszéltünk. Ami leginkább tetszett a közös munkában az a precizitás, alaposság és személyre szabottság. Csaba 8 frappáns, jól megírt, jó stílusu landing oldalt írt nekünk. Az egyik landing oldallal például két héten belül a 3. helyre kerültünk a keresőben. De a közös projekt nemcsak az írásról szólt: minden témát lekutatott és megfelelően becsomagolta az üzenetet. Az írásain látszik, hogy nemcsak ledarálta a szöveget, hanem rendszerben, marketing stratégiában gondolkodik."

marketing szövegírás

HRNCSÁR JÓZSEF
SPEAK! NYELVISKOLA - BUDAPEST 1. SZ. BESZÉDKÖZPONTÚ NYELVISKOLÁJA

"A Csabával való szövegírási és honlap auditálási projekt során hasznos ötleteket kaptam az oldalam fejlesztésére. A közös munkában leginkább az tetszett, hogy gyors, hatékony és jó hangulatú volt, ezért jó szívvel ajánlom másoknak is."

De ki vagyok én, és miért bízhatod rám a marketing szövegírást?

landing page szövegírás - Vadadi-Fülöp Csaba

Dr. Vadadi-Fülöp Csaba és amióta csak az eszemet tudom, imádok írni. A biológus diplomám után pályázatíró képesítést szereztem az ELTE-n és a PhD tanulmányaim mellett a tudományszervezésben kezdtem el dolgozni.

A doktorim, egy pályázati útmutató, szabályzat, tudományos cikk, cikkbírálat, blogcikk vagy landing page írása közben mindig flow állapotba kerültem.

És mivel angolul kiváltképp szerettem írni, innen jött az elhatározás, hogy legyek szakfordító.

2017-ben angol szakfordító diplomát szereztem, de hamar rájöttem: nem akarok fordító lenni, mert túlságosan korlátozza a kreativitásomat.

Ezért inkább kreatív szövegíróként definiálom magam és vállalkozóknak, cégeknek segítek a marketing szövegírásban.

2019-ben indítottam el a Productivity95 blogot, ami megadta a másik irányt is: vezetőknek és vállalkozóknak segítek felépíteni hatékonyságnövelési rendszerüket, hogy több időt tölthessenek a családjukkal és azzal foglalkozhassanak, amit szeretnek.

Szerencsés vagyok, mert a legjobb műhelyekben tanulhattam ki a marketing szövegírás fortélyait

Peer-review rendszerben

Self-study rendszerben

Posztgraduális rendszerben