Landing page szövegírás nyomulós marketing nélkül

Legyen letisztult, vágykeltő landing oldalad, ami stílusosan szállítja az ügyfeleket!

De mi az a landing page pontosan?

A landing page (landing oldal, értékesítési oldal) egy olyan önálló oldal a honlapodon, ahová valamilyen jól meghatározott céllal látogatókat terelsz. Vagyis itt landolnak az érdeklődők.

A landing page sok fajtája ismert: lehet sales oldal, ahol valamilyen terméket adsz el; feliratkozó oldal, ahol az érdeklődők email címeit gyűjtöd (email opt-in page); videó landing page, ahol videóban mondod el az üzenetedet. Akár szakmai tartalmakra is készíthetsz landing oldalt (content landing page), azzal a céllal, hogy jó legyen az organikus elérésed és az olvasóidat elvezesd a megfelelő tartalmakhoz.

Egy hatékony landing page-nek egyetlen funkciója van: hogy konvertáljon!

Csakis egyetlen dolgot kell kérnie az olvasótól. Ez lehet feliratkozás, regisztráció, időpontfoglalás, vásárlás, bármi.

Miért érdemes kiszervezned a landing page szövegírás folyamatát?

Azt mondják, egy jól megírt landing page konverziója 10% körül van. Az ipari átlag az Unbounce 74 milliós látogatói felmérése szerint ennél picit pesszimistább: 4,02%. Ez azt jelenti, hogy nagyjából minden 20. látogatóból potenciális vásárló lehet.

Láthatod, hogy a landing page szövegírás kiszervezése a legjobb befektetés a vállalkozásodba, hiszen akár éveken keresztül alapvetően meg fogja határozni a bevételedet.

Ez a döntés nagy valószínűség szerint már az első hónapban visszatermeli a befektetett pénzedet. Vagy lehet, hogy egyszerűen csak annyi leadet gyűjtesz, ami hosszú ideig kiszolgálja a bizniszedet.

Landing page szövegírás neked, erőltetett marketing nélkül

Bízd rám a landing oldalad megírását A-tól Z-ig!

Stratégia kidolgozása

Kulcsszókutatás

Landing page megírása

Megjelenésre vonatkozó javaslatok

A tudományos világból jövök, ahol nem divat a nagyotmondás. Vagy, ha igen, annak igen hamar megvannak a következményei.

Viszont ez a világ nem tud eladni.

Márpedig csak akkor működik a bizniszed, ha csörög a kassza.

Az elmúlt években 900.000+ forintot és több száz órát fektettem abba, hogy a legjobb műhelyekben tanuljam ki a landing page szövegírás és keresőoptimalizálás (SEO) fortélyait.

Landing page szövegírás és SEO tanulmányok

Magyarországon elsőként Copyblogger certified szövegíró minősítést szereztem. (A Copyblogger a nemzetközi tartalommarketing és szövegírás egyik vezető műhelye.)

Itt konkrétan egy landing page szövegírás volt az egyik vizsgafeladat, amit bíráló értékelt. Ez volt életem első landing oldala, amit ráadásul idegen nyelven kellett megírnom, de végül 100-ból 82 pontot kaptam rá.

Azóta sokat tanultam és törekszem arra, hogy a pénztárcanyitogató marketinget etikus módon, nyomulás nélkül ötvözzem a valódi értékadással.

 

Beszélgessünk!

Jelentkezz egy ingyenes, 20 perces online konzultációra!

Az ingyenes konzultáció után egy személyre szabott projekttervet fogsz kapni, amit lesz időd átgondolni, mielőtt döntenél.

Landing page szövegírás konzultáció

Mit tartalmaz a projektterv?

Mit mondanak rólam, akikkel dolgoztam?

Dallos Zoltán
Az Alkalmazottból vállalkozó c. könyv szerzője

"Azzal kerestem meg Csabát, hogy írja meg a landing oldalainkat, amelyek lefedik ügynökségünk marketing portfólióját és megfelelően vannak kulcsszavazva. Ezek az oldalak stratégiai jelentőségűek az ügyfélszerzésben és az organikus építkezésben is. Volt egy előzetes elképzelésem és tervem ehhez, amit átbeszéltünk. Ami leginkább tetszett a közös munkában az a precizitás, alaposság és személyre szabottság. Csaba 8 frappáns, jól megírt, jó stílusu landing oldalt írt nekünk. Az egyik landing oldallal például két héten belül a 3. helyre kerültünk a keresőben. De a közös projekt nemcsak az írásról szólt: minden témát lekutatott és megfelelően becsomagolta az üzenetet. Az írásain látszik, hogy nemcsak ledarálta a szöveget, hanem rendszerben, marketing stratégiában gondolkodik."

marketing szövegírás

HRNCSÁR JÓZSEF
SPEAK! NYELVISKOLA - BUDAPEST 1. SZ. BESZÉDKÖZPONTÚ NYELVISKOLÁJA

"A Csabával való szövegírási és honlap auditálási projekt során hasznos ötleteket kaptam az oldalam fejlesztésére. A közös munkában leginkább az tetszett, hogy gyors, hatékony és jó hangulatú volt, ezért jó szívvel ajánlom másoknak is."

A közös landing page projektünk 6 lépése

1

Ingyenes konzultáció
Egy ingyenes online konzultáció során megnézzük, hogy tudok-e neked segíteni. A díjmentes beszélgetés nem jelent semmilyen további elköteleződést, és még az is lehet, hogy néhány hasznos tippel távozol.

2

Projektterv
A következő lépésben kapsz tőlem egy személyre szabott projekttervet és árajánlatot, amit egy következő alkalommal egyeztetünk. Ha ezt elfogadod, kezdődhet a közös munka.​

3

Fizetés
Ez a költségokozó lépés nagyon is fontos: segít, hogy elköteleződj a szövegírási projekt mellett és ne halogasd a dolgot. Kérhetsz részletfizetést is.​

4

Interjúk, szakmai konzultáció​
Alaposan átbeszéljük a termékedet, szolgáltatásodat, célközönségedet. A szakmai beszélgetésbe igény szerint bevonjuk a kollégáidat, vezetőket is.

5

Szöveg átadása​
A landing page szövegét MS Word formátumban fogod megkapni. Lehet, hogy oldschool, de ezt mindenki meg tudja nyitni és a WordPress is szereti. De kérheted az anyagot Notion-ban is.

6

30 napos támogatás ​
Minden landing page szöveghez 30 napos támogatást nyújtok: ha ez idő alatt kérdésed lenne vagy át kellene írni a szöveget, akkor számíthatsz rám.

Mi történik, miután megnyomtad a gombot?

  1. Megjelenik a naptáram, ahol kiválaszthatod a neked legkényelmesebb időpontot egy ingyenes, kötetlen Zoom-os beszélgetéshez.
  2. Miután kiválasztottad az időpontot és megadtad az email címedet, kapni fogsz egy automatikus emailt a foglalásról és egy személyes üzenetet is tőlem.
  3. A megadott időpontban találkozunk Zoomon és 20 percben átbeszéljük a landing page szövegírással kapcsolatos igényeidet.
  4. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak és úgy érzem, tudok neked segíteni, akkor 1-2 napon belül kapsz egy projekttervet és árajánlatot.
  5. A legrosszabb, ami történhet, hogy beszélgettünk egy jót és még az is lehet, hogy néhány hasznos tippel távozol.
marketing szövegírás

30 napos pénzvisszafizetési garancia

szövegírási garancia

Te éltél már a pénzvisszafizetési garancia lehetőségével úgy istenigazán?

Mindenki ezt hirdeti. De valóban meggyőznek a vásárlásról? Tényleg visszakérnéd a pénzed és hiszel benne, hogy meg is kapnád kellemetlen kérdések nélkül?

Én már éltem ezzel a lehetőséggel és kiválóan működött. Semmit sem kérdeztek. Szinte azonnal visszakaptam a pénzem. Azóta másképp tekintek a pénzvisszafizetési garanciára. Valódi biztosítékként kezelem!

Mivel csak akkor vállallak el, ha tudok neked segíteni, ezért most én is adok neked egy ilyen garanciát! Csináljuk végig a projektet. Ha nem vagy megelégedve, akkor a kész szöveg átadásától számított 30 napon belül kérdés nélkül visszafizetem a pénzedet! Neked nincs semmilyen vesztenivalód.

Mit mondanak rólam mások?

Pamela Wilson
PamelaWilson.com

"Nagy örömmel értékeltem Csaba munkáját, miután elvégezte a Content Lab kurzusomat. Csaba írása impresszív! Meggyőző, könnyen olvasható és nagyon hasznos. Jó szívvel ajánlom Csabát mint szövegírót, tartalomstratégát és produktivitási szakértőt."

Michael Sliwinski
CEO, Nozbe

"A 10 Steps To Ultimate Productivity c. könyvünkhez való hozzájárulása és a Nozbe blogon közölt írásai alapján Csaba kiváló szövegíró és gyakorlott produktivitási szakértő. Inspiráló, ahogy másoknak segít megtalálni és elérni céljaikat."

De ki vagyok én, és miért bízhatsz meg bennem?

landing page szövegírás - Vadadi-Fülöp Csaba

Dr. Vadadi-Fülöp Csaba és amióta csak az eszemet tudom, imádok írni. A biológus diplomám után pályázatíró képesítést szereztem az ELTE-n és a PhD tanulmányaim mellett a tudományszervezésben kezdtem el dolgozni.

A doktorim, egy pályázati útmutató, szabályzat, tudományos cikk, cikkbírálat, blogcikk vagy landing page írása közben mindig flow állapotba kerültem.

És mivel angolul kiváltképp szerettem írni, innen jött az elhatározás, hogy legyek szakfordító.

2017-ben angol szakfordító diplomát szereztem, de hamar rájöttem: nem akarok fordító lenni, mert túlságosan korlátozza a kreativitásomat.

Ezért inkább kreatív szövegíróként definiálom magam és vállalkozóknak, cégeknek segítek rendbe tenni a szövegeiket és igényes tartalmakat írni.

2019-ben indítottam el a Productivity95 blogot, ami megadta a másik irányt is: vezetőknek, vállalkozóknak és cégeknek segítek felépíteni hatékonyságnövelési rendszerüket.

Portfólió - landing page szövegírás