Nyűgözd le az ügyfeleket egy igényesen megírt weboldallal és ütős tartalmakkal!

Túl sokat bámulod az üres képernyőt?

Nem szeretsz szöveget írni vagy nem tudod, hogyan kell megírni egy jó értékesítési oldalt?

Szeretnéd végre rendbe rakni a weboldalad tartalmait?

Minden vállalkozás alapja egy jó weboldal és minden weboldalhoz kell egy jó szöveg

De milyen is egy jó szöveg?

Az interneten rengeteg az információ. Indíts blogot! Tanuld meg a SEO-t! Felelj meg a GDPR előírásoknak! Tanuld meg a meggyőzés tudományát! Építs levelezőlistát! Optimalizáld a LinkedIn profilodat és biodat!

Mégis merre indulj el? Hogyan tudod kihámozni ebből az információhalmazból mindazt, amire éppen a vállalkozásodban szükséged van?

Ha nem oldod meg a problémát, egy csomó ügyféltől és forgalomtól eshetsz el. Mert hiába jó a szöveged, ha nem embereknek, hanem robotoknak írsz. Hiába van nagy forgalmad, ha az ajánlatod nem konvertál jól, mert nem tudsz meggyőző és hiteles szöveget írni, vagy nem tudod megszólítani az embereket.

Persze megtanulhatod mindezt saját erőből is, de van erre két éved?

Ha nem szeretnél ezzel foglalkozni, nem szeretsz írni, vagy egyszerűen csak gyors eredményeket akarsz, akkor tudok neked segíteni.

Nyűgözd le ügyfeleidet egy igényesen megírt weboldallal, kommunikálj úgy, mint a profik, építs levelezőlistát, tedd rendbe a szakmai profilodat!

Témák, amelyekben otthonosan mozgok

Online marketing

Személyes hatékonyság

Oktatás, tudomány

Szolgáltatások

igény szerint magyar vagy angol nyelven

home office program

Mire számíthatsz?

Szerencsés vagyok, mert a legjobbaktól tanulhattam...

Peer-review rendszerben

Self-study rendszerben

Posztgraduális rendszerben

Hogyan dolgozom?

Egy ingyenes online konzultáció során megnézzük, hogy tudok-e neked segíteni. Ha nem találsz szimpatikusnak vagy úgy érzem, nem tudok neked segíteni, akkor beszélgettünk egy jót. A díjmentes beszélgetés nem jelent semmilyen további elköteleződést (!)

A következő lépésben kapsz tőlem egy személyre szabott ajánlatot, amit egy következő alkalommal egyeztetünk. Ha ezt elfogadod, kezdődhet a közös munka.

Minden munkámhoz 30 napos támogatást nyújtok: ha ez idő alatt kérdésed lenne vagy át kellene írni a szöveget, akkor számíthatsz rám.

Ki vagyok, és miért bízhatsz meg bennem?

kreatív szövegíró

Dr. Vadadi-Fülöp Csaba és amióta csak az eszemet tudom, imádok írni. A biológus diplomám után pályázatíró képesítést szereztem az ELTE-n és a PhD tanulmányaim mellett a tudományszervezésben kezdtem el dolgozni.

A doktorim, egy pályázati útmutató, szabályzat, tudományos cikk, cikkbírálat, blogcikk vagy landing oldal írása közben mindig flow állapotba kerültem.

És mivel angolul kiváltképp szerettem írni, innen jött az elhatározás, hogy legyek szakfordító.

2017-ben angol szakfordító diplomát szereztem, de hamar rájöttem: nem akarok fordító lenni, mert túlságosan korlátozza a kreativitásomat.

Ezért inkább kreatív szövegíróként definiálom magam és vállalkozóknak, cégeknek segítek rendbe tenni a szövegeiket és igényes tartalmakat írni.

2019-ben indítottam el a Productivity95 blogot, ami megadta a másik irányt is: vezetőknek, vállalkozóknak és cégeknek segítek felépíteni hatékonyságnövelési rendszerüket.

Mit mondanak rólam, akiknél tanultam?

Pamela Wilson
Big Brand System

"Nagy örömmel értékeltem Csaba munkáját, miután elvégezte a Content Lab kurzusomat. Csaba írása impresszív! Meggyőző, könnyen olvasható és nagyon hasznos. Jó szívvel ajánlom Csabát mint szövegírót és produktivitási szakértőt."

Dallos Zoltán
Az Alkalmazottból vállalkozó c. könyv szerzője

"Gyakran fogyasztok produktivitással kapcsolatos tartalmakat, olvasok üzleti könyveket, követem a nemzetközi trendeket, érdekel minden, amivel a személyes hatékonyságomat növelhetem, ennek ellenére sok újdonságot hallottam Csabától! Lenyűgöz az a rendszerszemlélet és strukturáltság, amivel a weboldalait, jegyzeteit, tréningjeit összeállítja, legyen szó akár időgazdálkodásról, feladatok priorizálásáról, vagy célkitűzésről!"