Időgazdálkodási workshop

Hogyan építsd fel saját hatékonyságnövelési rendszeredet és spórolj meg legalább évi 360 órát

...költséges és bonyolult szoftverek nélkül

2021.07.01. - 17:00-20:00 • ÉLŐ • ONLINE

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Neked szól ez a workshop, ha...

Vállalkozó vagy

Nem tudsz nyugodtan pihenni, mert tudod, hogy van feladat, de mivel nincs ütemezve, ezért mindig azt érzed, hogy dolgoznod kellene.

Vezető vagy

Nincs struktúrája a napodnak, úgy érzed, szétfolynak a dolgaid. Nem vagy elég fókuszált, túl sok dolog vonja el a figyelmedet.

Alkalmazott vagy

Szeretnél időt és energiát spórolni egy jól működő rendszerrel és minden információt biztonságban tudni és könnyen megtalálni, ha szükséged van rá.

Tanuló vagy

Millió helyen vannak az anyagaid, nincs egy megbízható rendszered.

Képzeld el, hogy...

Az időgazdálkodási workshop célja, hogy anélkül, hogy különböző módszertanokat evangelizálna, egy platform-független és rugalmas módszertant kínáljon a személyes hatékonyságod növelésére.

A workshopon biztosan választ kapsz az alábbi izgalmas kérdésekre:

Mit mondanak rólam, akikkel dolgoztam?

Csontos Mariann
vállalkozó

"Azelőtt nem tudtam nyugodtan pihenni, mert tudtam, hogy van feladat, de mivel nem volt ütemezve, ezért mindig csak azt éreztem, hogy dolgoznom kéne. Feladat pedig mindig van, hiszen folyamatosan jönnek az új megrendelések, ilyenformán sohasem vagy KÉSZ. Most pedig csak megnézem az aznapi teendőket, egyiket a másik után kipipálom, aztán megnézem a másnapit, hogy tudjam, mire számítsak holnap, és utána nyugodtan pihenek. Nem lett kevesebb feladatom, de mégis olyan érzés. Megfizethetetlen számomra, amit jelent a mindennapjaimban."

Józan Csaba
menedzser

"Mindig is érdekelt a produktivitás témája, de azt éreztem , hogy minél több forrást és anyagot olvasok róla, annál jobban összekevernek a felhalmozott ismeretek és annak ellenére, hogy egyre többet tudtam, a megfelelő rendszerezettség nélkül inkább feszültséget okozott, hogy  melyik módszert használjam, melyik az ami velem a "legkompatibilisebb." Így, hogy nem egy elfogult marketing anyagot vagy promo cikket olvastam, hanem egy személyes tapasztalatokra épülő jegyzetet, sokkal hitelesebb volt számomra minden eddigi forráshoz képest."

Neked szól ez a workshop, ha...

Nem neked szól ez a workshop, ha...

Milyen bónuszokat kapsz a workshop mellé?

Hogyan használd a feladatkezelőd

Ebben a közel 20 perces videóban részletesen bemutatom az általam használt feladatkezelő szoftvert. Azt is látni fogod, hogyan néz ki benne egy projekt élete és hogyan tudod összekötni mindezt az email fiókoddal.

Hogyan használd az Evernote jegyzetelőt

Ebben a 15 perces videóban részletesen bemutatom az egyik legnépszerűbb, online jegyzetelő platform használatát. Saját példákon keresztül fogod látni az Evernote használatát és felhasználási lehetőségeit.

Csak a workshopra jössz vagy lecsapsz a szuperproduktív csomagra?

Alapcsomag

20.970 Ft helyett csak…

14.990 Ft

Szuperproduktív csomag

47.450 Ft helyett csak…

29.990 Ft

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Te éltél már pénzvisszafizetési garanciával digitális termék esetén? Mindenki ezt hirdeti. De valóban meggyőznek a vásárlásról? Tényleg visszakérnéd a pénzed és hiszel benne, hogy meg is kapnád kellemetlen kérdések nélkül?

Én már éltem ezzel a lehetőséggel és kiválóan működött. Semmit sem kérdeztek. Szinte azonnal visszakaptam a pénzem. Azóta másképp tekintek a pénzvisszafizetési garanciára. Valódi biztosítékként kezelem!

Annyira hiszem, hogy működik ez a rendszer, ami megváltoztatta az életemet, hogy én is adok neked egy ilyen garanciát. Gyere el a workshopra és nézd meg a bónusz anyagokat is. Ha nem vagy megelégedve, kérdés nélkül visszafizetem a pénzedet! Neked nincs semmilyen vesztenivalód.

Ki vagyok, és miért bízhatsz meg bennem?

Vadadi-Fülöp Csaba portré

Dr. Vadadi-Fülöp Csaba vagyok, biológus és hatékonyságnövelési specialista. 10+ éve dolgozom a tudományszervezésben, 4 évig voltam osztályvezető egy hivatalban. Az egész eddigi életemet adminisztratív és szervezési feladatok töltötték ki – kezdetben nem éppen a leghatékonyabb módon.

Az elmúlt években azonban sikerült gyökeresen átalakítanom az életem…

  • évente 20+ könyvet olvasok, pedig az egyetemi tanulmányaim után hosszú évekig egyetlen könyvet sem vettem a kezembe;
  • munkahelyet váltottam egy olyan helyzetben, amiről korábban azt hittem, lehetetlen kiszabadulni belőle;
  • teljes állású munka mellett belekóstoltam a szabadúszó világba, holott soha életemben nem akartam vállalkozó lenni;
  • top 10 produktivitási blogokon jegyeztem vendégcikkeket külföldön (referencia és kapcsolatok nélkül);
  • olyan képesítéseket szereztem, amiről korábban nem is álmodtam és nem is tudtam, hogy léteznek (pl. Magyarországon elsőként Copyblogger certified szövegíró lettem);
  • mindeközben pedig minőségi időt töltök a családommal, a kislányommal és folyamatosan fejlesztem magam.

Mindezt nem a különleges képességeimnek köszönhetem, hanem annak, hogy felépítettem saját hatékonyságnövelési rendszeremet.

Mit mondanak rólam, akiknél tanultam?

Dallos Zoltán
Az Alkalmazottból vállalkozó c. könyv szerzője

"Gyakran fogyasztok produktivitással kapcsolatos tartalmakat, olvasok üzleti könyveket, követem a nemzetközi trendeket, érdekel minden, amivel a személyes hatékonyságomat növelhetem, ennek ellenére sok újdonságot hallottam Csabától! Lenyűgöz az a rendszerszemlélet és strukturáltság, amivel a weboldalait, jegyzeteit, tréningjeit összeállítja, legyen szó akár időgazdálkodásról, feladatok priorizálásáról, vagy célkitűzésről!"

Pamela Wilson
Big Brand System

"Nagy örömmel értékeltem Csaba munkáját, miután elvégezte a Content Lab kurzusomat. Csaba írása impresszív! Meggyőző, könnyen olvasható és nagyon hasznos. Jó szívvel ajánlom Csabát mint szövegírót és produktivitási szakértőt."

Maradt még benned kérdés?

A workshop online formában, élőben a Zoom platformon kerül megrendezésre, a fent szereplő időpontban. Egy 3 órás workshopra készülj, közben tartunk majd egy rövid, frissítő szünetet. A workshop interaktív lesz és felteheted az összes kérdésedet.

A fizetés teljesen biztonságos. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. Hozzám semmilyen bankkártya adat nem kerül. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Külön emailt kapsz a sikeres fizetésről, ezen kívül megkapod a számlát és természetesen a bónuszokat és a hozzáférést az élő workshophoz. Ráadásul 30 napon belül kérdés nélkül visszakérheted a pénzedet.

Abszolút! A könyv egy általános áttekintést ad a személyes hatékonyság eszköztárából, ez a tréning pedig kifejezetten egy tematikát érint, ahol belemegyünk a részletekbe. Egyetlen igazán közös van a tréningben és a könyvben: a gyakorlatorientáltság.

Igen. A tréning felvétele a Szuperproduktív csomagban lesz elérhető. Ha nem szeretnél ennyit fizetni, akkor mindenképpen legyél ott élőben az előadáson. Már csak azért is, mert akkor felteheted a kérdéseidet is!

Tervezem a folytatást, de egyelőre pontos menetrendet nem tudok mondani. Ezért legjobb, ha eljössz!

A Szuperproduktív csomaghoz járó összes anyagot és tudnivalót elküldöm neked emailben. Az egyéni konzultációhoz időpont-egyeztetés céljából keress itt.

Abszolút! Lehetőséged van arra is, hogy a workshoptól függetlenül dolgozzunk együtt a személyes hatékonyságnövelési mentorprogram keretében, de akár egyetlen alkalommal is. Foglalj időpontot egy ingyenes, bemutatkozó konzultációra (https://calendly.com/vadadifulopcsaba/ingyenes-konzultacio), vagy írj emailt a productivity@productivity95.com címre.

Természetesen hozzám. Írj nekem a productivity@productivity95.com címre. Minden emailre válaszolok.

Tényleg megér ez bruttó 14.990 forintot?

Biztosan felmerül benned a kérdés, hogy miért fizetnél ki ennyi pénzt egy workshopért. Vannak fontosabb problémáid is, mint az időgazdálkodás. Ez a szög nem szúr eléggé…

De tényleg így van? Nem az időd határozza meg végső soron azt, hogy mit tehetsz meg?